Kibic
propunuje aby kazdy podal jhak widzi sklad Gromu w tym sezonie
ustawienie itp
moje ustawienie
...................................................................pedros.....................................................................
................Zbyszek Majewski..................M.Tokarzewski (Thoki P )...............................Grzesiek Bielecki.......
.........................................................T.Świć (Świcinio)............. Andrzej ? (nowy z Dubeczna)...................
............Tomek Tarasiuk...............Piotrek Goluch (monter)........koleszka z Dubeczna z długimi włosami
...................Marek Bielecki (joseph)...........................Tomek (nowy z Dubeczna)........
pozdro
Ostatnio edytowany przez ODNOWICIEL (2007-09-15 15:11:07)
Użytkownik
Mój sklad na niedziele
W bramce Pedros czyli ja:))
w obronie od prawej; Andrzej(nowy z dubeczna) w srodku Gryesiek Bielecki i Tomek(nowy z dubeczna) i na lewej Zbyszek Maja Majewski
w pomocy na Prawej Przemek Jung w srodku Tomek Swic(Kanka) i Piotrek Goluch(Monter) i na lewej nowz z dubeczna z dlugimz wlosami
W ataku Thoki i Jacek Bielecki
Kibic
No i era Dubeczna na której opieraliście skład długo nie przetrwała Teraz podochodziło troche nowych twarzy.Na teraz można by ustawic taki skład:
BOGDAN-MICHAŁ G.
PEDROS---------- GRZESIEK B.----------- THOKI--------------- SAWIK
----- MONTER------
JACEK-WACEK------- ---------KARAŚ
--------FIGO--------
----------TOSIEK---------------------JAZZMAN-------------