Gość
jesteście cioty i co tu dużo gadać. za bardzo cwaniakujecie bo myślicie zę jesteście kimś ważnym. buraki meczu mie wygrają wogóle dziwie sie że to wogóle jeszcze funkcjonuje z takimi osiągnięciami. mało kto może siętakimi pochwalić
buraki do domu:P
Kibic
asdasd napisał:
jesteście cioty i co tu dużo gadać. za bardzo cwaniakujecie bo myślicie zę jesteście kimś ważnym. buraki meczu mie wygrają
wogóle dziwie sie że to wogóle jeszcze funkcjonuje z takimi osiągnięciami. mało kto może siętakimi pochwalić
buraki do domu:P
Hej asdasd! Już po Twoim nicku można wysnuc wniosek że nie masz wysokiego IQ.Twoje bogate słownictwo opiera się na słowach "cioty" i "buraki"....hmm ciekawe która to klasa gim.-a może zawyżyłem?Jeśli tak to wybacz.Ciekawi mnie jedno szanowny półinteligencie,dlaczego napisałeś że chłopaki cwaniakują[!] bo myślą że są kimś ważnym[!!!]? Ty chyba nie masz pojęcia co to jest czytanie ze zrozumieniem,prawda?Czekam na odp. bo zaintrygowała mnie Twoja iście filozoficzna wypowiedź.
Kibic
asdasd widzę ,że jesteś kolejnym internetowym dzieciakiem-cwaniakiem który myśli ze zawojuje internet brakiem kultury i własną głupotą ... życzę powodzenia w podbijaniu ,,neta,, -.-
Użytkownik
uu widze bardacha, brzydkie rzeczy... jacyś niespełnieni albo niedocenieni gracze się tu odzywają
Kibic
Zauważ iż tamten chłystek nabazgrał to w lutym,a do tej pory się nie odezwał.Pewnie ten jego post wyczerpał mu wszystkie zwoje mózgowe i nie potrafi teraz wejść na nasze forum
Ostatnio edytowany przez Tyson (2012-06-06 08:03:44)