Kibic
piszcie swoje propozycje co zrobic aby w naszym klubie wkoncu zaczeło cos sie dziac bo teraz jest beznadziejnie aby grom zaczął odnosic sukcesy pozdrawiam pozdro gtrom grom i tylko on .......
Kibic
hmmm do tego klubu trzeba ludzi z pasja!!
Kibic
wybudujmy stadion na poczotek zajebisty i dobrych zawodników kupmy
Kibic
a za co??
Kibic
zar4towałem tak na powaznie trzeba pokazac młodym ludziom ze cos sie dzieje ktos o to dba i moze to przyniesie skutek
a co pani wojt na to??
tyle obiecała
??
Kibic
dokładnie!!!
ja pamietam tez jak pani prezes mówiła, ze bedzie kasa za wygrane mecze!! mowila to na forum!!
a co teraz???
nikt nic nie widzial nikt nic nie slyszal
i jak tu myslec o zaangazowaniu zawodnikow??????????
po co oni maja grac??
za obiecanki??
Kibic
po co obiecywac zawodnikom cos czego nie ma to si emija z celel lepiej nic nie mowic czyli ze sa zadłuzenia wobec zawodników moim zdaniem trzeba zrobic protest moze to to cos
da
w naszej wsi nic sie nie dzieje poza meczami w niedziele wiec szkoda by było by umarł nasz klub z takimi tradycjami
Kibic
protest?? dobra brechta:P
trzeba zrobic prawdziwe zebranie i powaznie pogadac!
a nie obiecywac zlote gory!!
Kibic
masz racje walne zebranie zawodników trenerów zarządu a przedewszystkim radnych i pani wojtowa niech przyjda i podejma jakies kroki ratowania gromu:D
Kibic
wielu oddało wiele dla tego klubu
przytoczmy zgasle gwiazdy Prezes i Borba...dlaczego zgasli???
nie bylo dla nich warunkow!!
teraz pija piwo na bialce i koksuja!!!
a gdzie mejsce na pieklna pilke w ich zyciu!!
pamietam prezes mówil ze w jego sercu TYLKO grom!!!
Użytkownik
no jak przeciez fenomen ,,Marek Ejsmont'' dba o wszytko, trenuje zawodników bez niego nic by nie bylo... (bo i nic nie ma) kaasa bedzie.... nie ma co sie martwic... i tam prosze o ,,rezerwacje'' lawki na stadionie, zeby miejsce dla mnie zawsze bylo:) pzdr dla Montera
Kibic
a moze juz graja w zienkach?? <lol2>
Kibic
nie tylko oni tu mozna podac wielu piłkarzyt gromu ktorzy sie zmarnowali moze pozyskac jakiegos sponsora
Kibic
pozdr dla montera!
REZERWACJA na pewno bedzie
Ostatnio edytowany przez ODNOWICIEL (2007-07-07 14:57:23)
Kibic
karnety po 120pln na sezon